N-spoor.com

Hobby's

niet alleen spoor...

Wilco Mierop

Deze website gaat vooral over treinen, spoor, modelbouw en dan vooral in
spoor n. Toch zijn er meerdere zaken in het leven die mij bezighouden, deze activiteiten wil ik ook in het kort met u delen. Dit doe ik door middel van wat foto's met kleine stukjes tekst.de overslag

2 keer per week train ik op de grote trom bij de PD-band, dit is een drumband in Dordrecht. Deze drumband heeft ook een boerenkapel waar ik deel van uitmaak, deze heet de valse noten.

Mocht u een feest of andere festiviteit organiseren, en wilt u het geheel muzikaal opbeuren? Vraag ons dan, wij zorgen ervoor dat er een vrolijk deuntje heerst in een ontspannen sfeer. Wel aan ons denken hoor, we trainen niet voor niets.

carnaval 2009 de valse notenoptreden de valse noten


tuin

Ik vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn, wanneer het weer het toelaat. Ieder jaar vanaf februari zaai ik binnen mijn eigen collectie bloemen en planten, en geniet hiervan ieder jaar weer tot diep in de herfst van.
In de tuin werken geeft mij ook een ontspannen gevoel, vooral als je de ingeplande projectjes ziet slagen en ziet uitbloeien tot een fantastisch geheel. (overigens krijg ik meestal het bevredigendste resultaat na het verwijderen van onkruid: direct resultaat en altijd werk zat)

april 2009, nog kaallente 2008
overig

Verder vind ik het leuk bij vrienden of familie op bezoek te gaan, of andersom natuurlijk!

Interesses heb ik te over.

De natuur boeit me altijd enorm, en geniet ook van wandelingen, het liefst met Zera, mijn hond. Ik lees graag wetenschappelijk onderbouwde stukken, ben abonnee van de Psy, consumentenbond en lid van de NVBS (= Nederlandse Vereniging Belangstellenden spoor, toch weer spoor op deze pagina) Verder houd ik van bijna alle soorten muziek en luister hier ook graag naar, over luisteren gesproken; als laatste interesse noem ik het luisteren naar, en praten over bijvoorbeeld sociale, psychologische en/of psychiatrische theorieen, methodische benaderings-/begeleidingswijzen. Dit komt grotendeels wel voort uit mijn werk;de psychiatrie.

zera in de tuinhier 'helpt' Zera mijn proefbaantje op te bouwen...

Doodlopend spoor


Naar begin van deze pagina


© 2009-2011 www.n-spoor.com